Een heerlijk vakantiegevoel op het strand aan zee of in de duinen van Bergen. Onze vakantiehuisjes in Bergen liggen op nog geen drie minuten lopen van het dorpscentrum Schoorl bij het klimduin.

Doordat de vakantiehuisjes goed ge´soleerd zijn kun je ook in de winter prima in de huisjes vertoeven. De Scandinavische chaletvorm van de huisjes en de fraaie ligging tegen de rand van de Bergse duinen geven een gezellige sfeer.

Scandinavische chaletvorm vakantiehuisjes in Bergen

Hier kun je de Finse blokhut vakantiehuisjes in de gemeente Bergen vinden.

Op het kleine vakantieparkje Heereduin staan in totaal 10 vakantiehuisjes. Deze zijn gelegen en aan de voet van het Bergse duingebied beschut tussen bomen en met voldoende schaduwrijke maar ook zonvolle plekken. Een tussen de huisjes centraal gelegen speeltuintje is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Op de zonnig terras voor bij de vakantiehuisjes kun je relaxen en genieten van de rust en de natuur.

De achterzijde van het vakantiehuisjesterrein grenst aan een open zandplek in het bos. Hiervandaan lopen zowel een fietspad als voetpad het uitgestrekte duingebied in. De afstand naar het strand bijvoorbeeld is maar vijf kilometer. Het Bergse duingebied is niet toegankelijk voor gemotoriseerd vervoer en er is hoegenaamd geen bebouwing. Omdat de vakantiehuisjes direct aan het natuurgebied staan zeggen wij wel eens gekscherend dat we een golfslagbad in de tuin hebben,  "de zee".

Enkele jaren geleden toen de dorpen Egmond, Bergen en Schoorl werden samengevoegd, was Schoorl ineens gemeente Bergen (ook wel BES genoemd). Onze vakantiehuisjes die tegen de dorpskern van Schoorl bij het klimduin zijn gesitueerde staan dus officieel gezien in de gemeente Bergen (NH). Hier zijn volop winkeltjes en terrasjes te vinden en er is met name in vakantieperiodes veel vertier.

Het VVV kantoor staat in Bergen en het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer is op vijf minuten lopen van de vakantiehuisjes gelegen. Hoewel wij een uitgebreide informatiemap en folders van bezienswaardigheden en uitgaanstips in de omgeving van Bergen in de vakantiehuisjes hebben liggen, kunt u hiervoor ook bij het VVV of het bezoekerscentrum in Bergen terecht.

Een zeer complete, eenvoudige en knusse inventaris. Boek nu om een van de vakantiehuisjes in de gemeente Bergen te huren.

Onze vakantiehuisjes hebben een prima doucheruimte en dat is in Bergen met de zee en het strand voor de deur geen overbodige luxe.