Activiteiten in Bergen bij de vakantiehuisjes

Surf kajakken op zee (cursus en huren)
Met een surfkajak in de branding kun je stoeien op de golven van de Noordzee: "een intense kick!!!"
Afhankelijk van de golfhoogte en de weersomstandigheden is surfkajakken voor iedereen te doen. Spierballen heeft u namelijk niet echt nodig. Met souplesse en doorzettingsvermogen komt u een stuk verder. Nadat u door de golven peddelt en achter de branding aankomt, wacht u op een mooie steile groene golf. Op deze aanzwellende berg water surft u zigzaggend mee terug naar het strand. U zult versteld staan van de kracht van het water en een natpak is meestal onvermijdelijk.

Heerlijk brandingkajakken op zee... kijk snel of er in Bergen nog vakantiehuisjes te huur zijn.
Bergenvakantiehuisjes

Kajaks huren in Bergen kan bij  Hargen aan Zee
Kajak-huur - raft-huur - bodyboard-huur en skimboard-huur - waveski-huur - surfboards--huur - volleybalveld-huur - garnalennet-huur en nog veel meer stransport materialen kunnen er op de sportlocaties van Bergen vakantiehuisjes worden gehuurt.

De vakantiehuisjes in Bergen staan dicht bij het strand. Hier kun je ook kajaks huren!
Bergenvakantiehuisjes

Wandeltochten door de duinen van Bergen
U kunt vanaf het vakantiehuisjesterrein in Bergen heerlijk wandeltochten door het duingebied of over het strand van Bergen maken. Er zijn verschillende routes aangegeven maar je kunt ook aan de hand van een duinkaart zelf je route door het Bergensebos bepalen.

In Bergen staan veel vakantiehuisjes te huur. Ons vakantiehuisje ligt direct aan het duin maar ook dicht bij het strand, de zee en het dorpscentrum Schoorl.
Bergenvakantiehuisjes

Op de kickbike met een groep of los te huur
Crossing the country met een kickbike
Op een mountainbikeachtige step cruisen door duinen. Berg op en berg af, soms moeizaam omhoog dan weer zoevend naar beneden.  Het zijn geen gewone kickbikes, maar een supersonische step met stoere schijfremmen!  Doordat de brede banden kan er ook prima op houtsnipperpaden worden gestept. De kickbikes staan in een berging op ons vakantiehuisjesterrein en zijn te huur.

Ook voor groepsuitjes kun je onze vakantiehuisjes in Bergen huren.
Bergenvakantiehuisjes

Fietstocht door Bergse duinen
Vlakbij onze vakantiehuisjes in Bergen zijn verschillende fietsenverhuurbedrijven. Sommige verhuren ook mountainbikes, dus zowel een fietstocht als een rondje op het mountainbikeparcours van Bergen zijn mogelijk..

Paardrijdritten (individueel en groepen)
Bij de verschillende maneges in duinen van Bergen kun je onder begeleiding paardrijden of een paard huren. Door het duingebied van Bergen lopen vele ruiterpaden en kan er eindeloos gereden worden.

Mountainbiking op het zwaarste parkoers van Nederland
Het op één na zwaarste mountainbikeparkoers van Nederland loopt vlak achter onze vakantiehuisjes in Bergen. Je kunt een kort rondje biken of een halfrondje doen. Wie weet trap je zelfs het hele [parkoers in een keer uit of doe je net als de cracks het parcours twee keer!

Het overdekte zwembad van Bergen
In Bergen is overdekt  25 meter zwembad en een recreatie zwembad.