Vakantiehuisjes dicht bij zee en gelegen in de duinen bij het centrum van Schoorl in de gemeente Bergen

Vakantiehuisjesbergen, genieten van rust en geen last van de buren?

De houten vakantiehuisjes in Bergen (NH) zijn in chaletstijl gebouwd en uniek gelegen.

Deze vakantiehuisjes met een knusse interieur staan in Bergen (Schoorl).

Vanaf de vakantiehuisjes wandel je vijf kilometer door de Bergse duinen naar de zee en het strand.

De vakantiehuisjes die je in Bergen (Schoorl) kunt huren liggen niet ver van Zee.

Boek je ons vakantiehuisje in Schoorl dan heb je recht op 3 uur gratis kickbiken en 50% korting op brandingkajakken en brandingraften

Het strand en de zee hebben aantrekkingskracht en zijn dikwijls het doel bij een wandeling door de Bergse duinen. Menig bezoeker van onze vakantiehuisjes ziet en ervaart de pracht van deze natuur en beaamt dat niet veel andere natuurgebieden dit kunnen evenaren.

Liefhebbers van natuur kunnen hun hart in Bergen ophalen, maar ook op het gebied van kunst, cultuur en muziek ben je in Bergen op de goede bestemming, Niet voor niets staat Bergen bekend als het kunstenaarsdorp. Het verblijf in onze vakantie-huisjes biedt dan ook voor ieder wat wils.

Voor wie de zon aanbid en graag op het strand goudbruin wil kleuren, is het misschien leuk om te weten de meeste zonuren van Nederland aan de noordwestkust schijnen.

In het voorjaar, najaar en de winter is het rustig op het strand en in de duinen. Een heerlijk verblijf in de vakantiehuisjes in Schoorl. Boek tijdig, want voor je het weet zijn ze vol en kun je geen huisje meer huren.

Het uitgestrekte Noord-Hollandsduinreservaat is 5300 ha. groot en heeft een gevarieerde en soms ook unieke samenstelling van natuur. De Kerf bijvoorbeeld heeft doordat de zee er soms in- en uitstroomt een een zeer aparte flora en fauna en ook de stuifduinen in Bergen zijn uniek. Er zijn dus voldoende redenen voor een aangenaam verblijf in een van onze vakantiehuisjes in Bergen (NH)

Het bekende kilmduin van ligt op een paar honderd meter vanaf de locatie waar in de gemeente Bergen onze vakantiehuisjes staan.

Doordat het vakantiehuisjesterrein in Bergen aan de winkel-straat grenst, zijn alle gemakken van een knusse dorpskern voor handen. Terrasjes, barretjes, gezellige restaurants en winkels, maar ook meerdere supermarkten maken het verblijf in de gemeente Bergen zeer aangenaam.

Vooral in de bouwvakvakantie maar ook andere vakantieperiode is er in Bergen veel vertier. Vlak bij de huisjes is er regelmatig een markt of braderie en via het VVV en het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer worden er regelmatig voor de toeristen attracties en activiteiten aangeboden.

Wist je dat je op de locatie van onze vakantiehuisjes in Bergen ook kickbikes (steps) kunt huren?

Fietsers, wandelaars en watersporters vinden in Bergen volop mogelijkheden voor sportieve uitdagingen. Het vakantiehuisjes-terrein is ook de uitvalbasis voor outdoor groepsactiviteiten en hierdoor kunnen bezoekers van de huisjes profiteren van de activiteiten die er aangeboden worden. Tennis, paardrijden, kickbiken, disc-golf en boogschieten zijn slechts een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

Branding raften op zee! Ook voor actieve vakanties kun je bij Bergenvakantiehuisjes terecht.

Op het strand Hargen aan Zee in de gemeente Bergen heeft het vakantiehuisjesterrein een eigen sportpaviljoen met sportlocatie. Hier kun je uitstekend op de golven surfen met kajaks of boards maar ook raften en kiten of traditionele strand sporten zoals disc-golf en beach-volleybal zijn er mogelijk.

Als het in de winter rijpt of als er sneeuw ligt, dan moet je echt eens langs komen. Hopelijk zijn de vakantiehuisjes in Bergen niet bezet en kun je nog een huisje huren.

In de winter, herfst, mei  of voorjaarsvakantie zijn de Bergse duinen op zijn mooist en zijn de prijzen van de vakantiehuisjes vaak wat lager dan in de zomer.